Singapore - Melaka - Cheratin - Kuala Besut - Reisverslag uit Kuala Besut, Maleisië van Paula & Kitty Leede - WaarBenJij.nu Singapore - Melaka - Cheratin - Kuala Besut - Reisverslag uit Kuala Besut, Maleisië van Paula & Kitty Leede - WaarBenJij.nu

Singapore - Melaka - Cheratin - Kuala Besut

Door: Kitty

Blijf op de hoogte en volg Paula & Kitty

25 Oktober 2010 | Maleisië, Kuala Besut

Nu we na de eerste dagen weer een beetje door de roze wolk heen kunnen kijken, werd het wel weer eens tijd om een verhaaltje neer te kalken voor het thuisfront, want jullie vragen je natuurlijk allemaal af hoe het ons vergaat na zo'n lange tijd van elkaar gescheiden te zijn geweest. Toen ik aankwam op Singapore ben ik snel in een taxi gesprongen op naar Hotel 81 Selegie. Waar Piet buiten op een muurtje op me lag te wachten. Hij lag daar al een half uurtje, na de stad verkend te hebben in z'n uppie, waar hij gedurende al de hele avond moed in had zitten drinken. Trillend nam ik hem in m'n armen... Ik ben blij je te zien schat zeiden we in koor. Ja het was wel een aparte ervaring en allebei geen spat veranderd, daar waren we het roerend over eens. Bij het inchecken deed de receptionist een beetje vreemd tegen Piet over het feit dat hij 2 nachten had geboekt, maar tijdens het wachten op mij bleek dat de hotelkamers voornamelijk afgehuurd werden voor een uurtje of misschien twee, gezien de zwaar opgemaakte dames in minirokjes die uit de vele taxi's stapten. Toch lekker gedouched, "geslapen" en weer gedouched ;-) de volgende dag naar Little India (Shoppen!) en Clark Quay (Lekker dineren aan't water) Was allemaal erg gezellig en lekker en we kletsen elkaar de oren van de kop dus nimmer een saai of onwennig moment. We hebben na een dag of 2 alweer het gevoel of we nooit gescheiden zijn geweest. Na onze 2e nacht vertrekken we s'ochtends met de bus naar Melaka. Een ritje van 4 uur en super relaxed want de stoelen lijken op fauteuils en zijn aan alle kanten uitklapbaar. In Melaka hebben we het Dutch heritage museum bezocht, lekker naar de avondmarkt geweest met karaoke en door de stad geslenterd. Elke avond laat naar bed, want met heerlijk livemuziek en een geliefde aan je zij tikken de uurtjes snel voorbij. Na 2 nachtjes zijn we weer vertrokken met onze eigen huurauto. Een super lekkere bak met luxe opties, zodat het ons aan niets ontbreekt. We koersen naar de andere kant van Maleisie, namelijk Cherating. Hier hebben we een bungalow aan het strand, heerlijk gezwommen en daarna uit eten wat ook nog eens fantastisch smaakte. Bij aankomst spotten we al gelijk een aapje dat op mijn hoofd komt zitten, maar als hij aan me begint te knabbelen jaagt Piet hem van me af.. "ga weg joh engerd"! Dan springt het aapje op hem af en van schrik springt hij opzij... "ga weg ik moet niets van je hebben" (Scheiterd) Maar ik moet zeggen, het zag er inderdaad uit of hij van plan was een hap uit me te nemen en we willen natuurlijk niet met Rabies naar het ziekenhuis. Ook moet Piet nog even leren links-rijden want af en toe nemen we nog wel eens een greppeltje mee. Dan begin ik te zeuren dat hij op moet letten en als reply krijg ik dat ik ook niks veranderd ben. (haha) Van Cherating willen we naar Perhantian Eiland, maar we hebben een beetje lang uitgeslapen dus we moeten het gas behoorlijk intrappen en missen helaas net de boot. Nu zitten we dus een nachtje in Kuala Besut waar de boot vandaan vertrekt morgenochtend om 09.30 uur. Het moet daar heel mooi zijn dus we zijn benieuwd. Jullie kunnen het allemaal weer zien in het volgende verslag. En mamsie en papsie... bedankt voor de uitgebreide tips! We gaan er zeker wat mee doen. Kussie xxxx

• 25 Oktober 2010 - 13:38

Ilse:

super om te lezen dat jullie weer lekker saampjes zijn. En weer snel aan elkaar gewend zie ik hahaha. Geniet van elkaar want Kit, nog ff en je moet weer in het NL keurslijf :-(
    Have fun en genieten!!!!!!!!

• 25 Oktober 2010 - 13:53

Usha:

Goed te lezen dat Piet veilig bij je is aangekomen.
    Hij kreeg zeker niets te eten aan boord, dat ie zoveel heeft besteld?!! :)
    Kussies uit het koude NL

• 25 Oktober 2010 - 13:54

Joke:

Het ziet er wel allemaal relaxed uit.
    Ik maak gauw een print van je verslag, daar is je oma zo blij mee.
    Kitty lijkt op haar opa zegt ze dan, nergens bang voor.
    Groetjes en geniet er van.
    Joke

• 25 Oktober 2010 - 14:23

Nan:

Dag luitjes,

Super om te lezen dat jullie elkaar weer helemaal gevonden hebben! En verder klinken jullie avonturen ook niet verkeerd uiteraard. ;-)

Wederom heel veel plezier en een dikke kus!

• 25 Oktober 2010 - 15:09

Angela:

nou super dat jullie zo goed vermaken samen.
    had ook niet anders verwacht maar ik snap ook wel dat het best een spannend kan zijn zo vlak voor je elkaar weer gaat zien. Leuke foto's trouwens en indd heel schattig jullie samen.

dikke kus angela

• 25 Oktober 2010 - 18:07

Casper:

Hey Kit,
    had vaker willen reageren, maar ben ook erg druk, en me laptops hebben ook malaria ofzo.
    Volg je avonturen wel, en ben blij dat Pietje er weer is, groeten aan jullie van ons.

• 25 Oktober 2010 - 18:10

Paula:

Nou ik vond het misschien net zo spannend als jullie, hihi.. Ik was maar 5 maandjes weg van Mark maar ik had ook al echte kriebels in mn buik..
    Ben heeel blij voor jullie. Maleisië, been there done that gelukkig. Dus ben even niet meer jaloers!!!!

Geniet duifjes dagggg xxxxx

• 25 Oktober 2010 - 22:44

Paps En Mams:

Hallo lieverds,
    Wat heerlijk om weer iets van jullie te horen.
    Fijn dat alles nog steeds voelt zoals voorheen tussen jullie beide. Geniet van het mooie Maleisie en een dikke knuffel van ons.

• 26 Oktober 2010 - 06:51

Arie - Kanarie:

Helemaal leuk voor jullie saampies... (Y) Proost er nog maar een keer of 20 op ;)

XX

• 27 Oktober 2010 - 11:56

Marleen:

Jullie zien er zo happy uit!!!!!!!!!!!!! En Kitty Jij ziet er echt goed en mooi uit. Dikke knuf.

Verslag uit: Maleisië, Kuala Besut

Sister's Challenge

17 November 2010

Een belabberd einde van een prachtige reis

14 November 2010

Diep in de zee, diep in de zeeeeheee....!

14 November 2010

Experience Mabul (& Sipadan)

07 November 2010

Madai Caves

07 November 2010

Back to basic
Paula & Kitty

Welkom in ons reisdagboek! Wij zweren plechtig dat wij onze verhalen trouw op deze site plaatsen, zodat jullie thuis lekker mee kunnen genieten. (Lees: jaloers kunnen worden). De reis gaat naar het altijd tropische Vanuatu waar Paula één wordt met een schildpad, hoe dat in z'n werk gaat dat gaan we allemaal nog lezen ;-) Na een maandje schildpad-knuffelen vliegt zij naar Sydney, waar zuslief Kitty eveneens dezelfde dag aan zal komen, vanuit het immer-natte Holland. (Als alles goed gaat natuurlijk)... Geniet eerst maar eens van Paula's avontuur in Vanuatu waar het lekker warm is! Terwijl de rest van de harde werkers de winter probeerd door te komen. Enjoy!!!

Actief sinds 04 Dec. 2009