Vertraging, vertraging
Door: Paula
Blijf op de hoogte en volg Paula & Kitty
30 Januari 2010 | Singapore, Singapore
Op Singapore 24 uur vertraging gehad :-(. Sta nu op het punt weer te gaan boarden, dus als het mee zit ben ik rond 9 uur des avonds (Dutch time) op de plaats van bestemming..
I'll keep you posted :-)
30 Januari 2010 - 11:13
Niels:
He dat is balen en je mag de luchthaven ook niet af natuurlijk?
Goeie vlucht..
30 Januari 2010 - 11:13
Marije:
Hé schat!
Wat ontzettend vervelend dat je gewoon al 24 uur vertraging hebt opgelopen.. wat heb je met al die uurtjes gedaan!? Hoop dat je reis vanaf nu verder spoedig verloopt :-) take care!
Liefs -
30 Januari 2010 - 16:06
Nannette:
Jeetje meis, dan heb je er gewoon ruim 48 uur over gedaan :-s Hoop voor je dat je een beetje hebt kunnen slapen en dat het verder allemaal heel voorspoedig gaat!
Dikke kus voor mijn poepje! (k) -
30 Januari 2010 - 19:49
René:
Hoi Paula,
Balen joh van de vertraging, ik hoop dat je reis verder voorspoedig zal verlopen en dat je rond een uurje of 21:00 op plaats van bestemming zult zijn.
Trouwens erg leuk dat wij op deze manier je reis kunnen volgen.
Groetjes
René (broer Mark)
30 Januari 2010 - 21:13
Casper In Thailand:
Hoi Kit en zus,
veel plezier met jullie avontuur, en zie het niet als vertraging, maar als het begin van de spannende reis, en jullie hebben vast wel een gevulde koek en een appelsapje gekregen voor het wachten. Ik ga het volgen...