Vertraging, vertraging - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Paula & Kitty Leede - WaarBenJij.nu Vertraging, vertraging - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Paula & Kitty Leede - WaarBenJij.nu

Vertraging, vertraging

Door: Paula

Blijf op de hoogte en volg Paula & Kitty

30 Januari 2010 | Singapore, Singapore

Dag lieve mensen, even een heel kort berichtje, ben al bijna 2 dagen van huis maar nog niet in Sydney.
Op Singapore 24 uur vertraging gehad :-(. Sta nu op het punt weer te gaan boarden, dus als het mee zit ben ik rond 9 uur des avonds (Dutch time) op de plaats van bestemming..

I'll keep you posted :-)

• 30 Januari 2010 - 11:13

Niels:

He dat is balen en je mag de luchthaven ook niet af natuurlijk?

Goeie vlucht..

• 30 Januari 2010 - 11:13

Marije:

Hé schat!

Wat ontzettend vervelend dat je gewoon al 24 uur vertraging hebt opgelopen.. wat heb je met al die uurtjes gedaan!? Hoop dat je reis vanaf nu verder spoedig verloopt :-) take care!

Liefs

• 30 Januari 2010 - 16:06

Nannette:

Jeetje meis, dan heb je er gewoon ruim 48 uur over gedaan :-s Hoop voor je dat je een beetje hebt kunnen slapen en dat het verder allemaal heel voorspoedig gaat!

Dikke kus voor mijn poepje! (k)

• 30 Januari 2010 - 19:49

René:

Hoi Paula,

Balen joh van de vertraging, ik hoop dat je reis verder voorspoedig zal verlopen en dat je rond een uurje of 21:00 op plaats van bestemming zult zijn.

Trouwens erg leuk dat wij op deze manier je reis kunnen volgen.

Groetjes
    René (broer Mark)

• 30 Januari 2010 - 21:13

Casper In Thailand:

Hoi Kit en zus,
    veel plezier met jullie avontuur, en zie het niet als vertraging, maar als het begin van de spannende reis, en jullie hebben vast wel een gevulde koek en een appelsapje gekregen voor het wachten. Ik ga het volgen...

Verslag uit: Singapore, Singapore

Sister's Challenge

17 November 2010

Een belabberd einde van een prachtige reis

14 November 2010

Diep in de zee, diep in de zeeeeheee....!

14 November 2010

Experience Mabul (& Sipadan)

07 November 2010

Madai Caves

07 November 2010

Back to basic
Paula & Kitty

Welkom in ons reisdagboek! Wij zweren plechtig dat wij onze verhalen trouw op deze site plaatsen, zodat jullie thuis lekker mee kunnen genieten. (Lees: jaloers kunnen worden). De reis gaat naar het altijd tropische Vanuatu waar Paula één wordt met een schildpad, hoe dat in z'n werk gaat dat gaan we allemaal nog lezen ;-) Na een maandje schildpad-knuffelen vliegt zij naar Sydney, waar zuslief Kitty eveneens dezelfde dag aan zal komen, vanuit het immer-natte Holland. (Als alles goed gaat natuurlijk)... Geniet eerst maar eens van Paula's avontuur in Vanuatu waar het lekker warm is! Terwijl de rest van de harde werkers de winter probeerd door te komen. Enjoy!!!

Actief sinds 04 Dec. 2009