Touchdown!! 1-0 voor Se7en
14 September 2010 | Australië, Narrung
14 September 2010 - 17:19
Wim En Anneke:
ha die kitty,
gefeliciteerd met de verjaardag van je zus.
akelig joh, zo'n val van een paard, kneuzen duurt 6 weken, dus succes met het herstel.
toch nog veel plezier en een heel fijne tijd gewenst.
groetjes en liefs van wim en anneke. -
14 September 2010 - 17:26
Paps En Mams:
Hallo lieverd, hoop dat je niet meer zoveel pijn hebt.Echt niets gebroken ? Kneuzen kan erg lang duren, en je bent vast bont en blauw!!!Wat leuk dat je weer zoveel post hebt gehad en dat iedereen nog aan je denkt.Meissie, doe rustig aan en blijf genieten.
Dikke kussen . -
14 September 2010 - 17:36
Ilse:
Hey beurze Kitty, hoe is het nou, al groen, geel en blauw? jeetje meid voorzichtig hoor! Suc6 met opstaan 's morgens.
Veel plezier met de paardjes, ezels en koeien! -
15 September 2010 - 06:33
Arie - Kanarie ;-):
drank verdooft kit ;-), wat dacht je van een paardrijbroek met iets van klittenband ?? Neej, gelul, hoop dat je snel weer super "Kitty-Stoer" op je pfeerd kan fahren... Groetjes uit Lisse !!! -
15 September 2010 - 08:57
Usha:
meissie wat een SHOCK!!
JIJ en van een knol af vallen gaan toch niet samen?!!
Ik hoop dat je snel herstellende bent en binnenkort weer die n**k graage schooier kan vangen!
hahaaa wat een sensatie!
Wel zielig voor de gewonde paardjes, kan ie niet iets van schokdraad aanleggen of zo..
Of werkt het zo niet..?
Beterschap honey en laat je niet tegenhouden door 1 zo'n knol he!!
XOXO -
15 September 2010 - 08:58
Nan:
Arme schat toch, doe je wel een beetje voorzichtig? We willen je hier wel graag heel terug zien hoor. Fijn dat onze kaartjes nu ook zijn aangekomen. Thanks nog voor je lieve sms, ik ga je van de week even mailen, want een reactie terug past niet in een sms hoor haha.
Dikke kus! -
15 September 2010 - 11:05
Angela:
hai lieverd,
vind je wel een beetje zielig hoor dat je nu als een bejaarde rond sjokt daar. Nou ik hoop dat je snel weer soepel en vitaal wordt.
vind het ook wel zielig hoor voor die gewonde paardjes. volgens mij zou ik regelmatig met een brok in mn keel rond lopen als ik bij jou zou zijn, met alles wat er komt en gaat bij jullie.
nou meis, ik kijk uit naar je volgende mail en doe rustig aan he.
dikke knuffel en xxx -
15 September 2010 - 18:31
Ingeborg:
hey Kitty,
Jij van een peerd gevallen?Ik weet hoe het voelt om van zo'n knol te vallen. heeeeeeeeeeel pijnlijk en vooral die spierpijn. Dat kan nog weken/jaren aanhouden geloof mij. Maar geen foto's van zielige paardjes meer hoor daar kan ik niet zo goed tegen. Maar ik moet zeggen paardenbiefstuk is wel lekker.Verder heb ik mijn oog nog eens laten vallen op een boederie hier. Maar ja wat heb je er voor over?
By de wee nog gefeliciteerd met je zussie.
Groeten uit de Costa Voorhout.
20 September 2010 - 14:01
Hans En Marleen:
Hoi wijffie, hoe gaattie??? Alweer een beetje minder beurs???? We hopen van wel.Maar zo te merken nog steeds goed naar je zin. Gelukkig, geniet er nog maar van en tot gauw horens maar weer. Dikke X